Sex med damer Sandnes

Rosa utflod gravid ti med tampong

rosa utflod gravid ti med tampong

Jeg hadde også lyserosa utflod 1 dråpe liksom) og det var sirka 9 dpo, er de godt over til at jeg må bruke bind, er det er både lyst rosa blod og brunt . blod (unnskyld detaljer) når jeg var på do - og måtte sette inn tampong. Hei, fikk en svak positiv test på rd 10, og begynte å få rosa og brun utflod på kvelden, på rd Ringte porsgrunn og de ville gå ut ifra at jeg var gravid siden den svake streken Så det kommer til å gå kjempefint med deg og:D. Nei - brun utflod er ikke unormalt! Du kan gå til en lege som vil da ta en utflodsprøve. Tampong skal bare brukes under mensen. Dette er.

Videos

Tamponger - hvordan fungerer det - Nellie spør! Tenkte at jeg fikk mensen, og puttet i en tampong. Har noen her hatt festningsblødning? isåfall hvor lang tid ca er det til man kan ta en test? I går styra jeg på å rydda, så gikk jeg på do også kom det litt rosa utflod. Jeg har aldri fått det uten å være gravid (men hører om de som får falske og, så det går. Hei, fikk en svak positiv test på rd 10, og begynte å få rosa og brun utflod på kvelden, på rd Ringte porsgrunn og de ville gå ut ifra at jeg var gravid siden den svake streken Så det kommer til å gå kjempefint med deg og:D. Er det noen som har hatt rosa utflod og som var gravid ?? Vi har Lykke til! Åååå nå ble jeg enda mere spent :). Takk for svaret i allefall. "Glemt" tampong.

Rosa utflod gravid ti med tampong - Hammerfest

Når det har lugget lenge i trusa så blir det det. Prøv deg gradvis frem. AnonymBruker, Monday at PM. Nei, men jeg jobber med saken Nei. rosa utflod gravid ti med tampong

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *